ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!

Ο χώρος των επιχειρήσεων, και ειδικά εάν εργάζεσαι στο κομμάτι του marketing, είναι συνήθως ένας χώρος γεμάτος ανταγωνισμό, όπου καθημερινά δίνεις τη μάχη της επιβίωσης, της αναγνώρισης αλλά και της ανέλιξης μέσα σε αυτόν. Τα προβλήματα συχνά είναι πολλά γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος διάφορες καταστάσεις που περιέχουν πίεση, ένταση, επιτυχία και αποτυχία. Όλα μαζί δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα συναισθημάτων και ενστίκτων.

Το 8ωρο στο γραφείο συχνά είναι πολύ περισσότερο και με τους συναδέλφους, αλλά και προϊσταμένους περνάς πολύ χρόνο, ο οποίος πολλές φορές συνοδεύεται από έντονες καταστάσεις και συναισθήματα για την επιτυχή έκβαση των υποθέσεων της επιχείρησης. Η συνεχής και καθημερινή τριβή με τους συναδέλφους φέρνει αναπόφευκτα και οικειότητα ή ακόμα και φιλία. Τι γίνεται όμως, όταν κάποιος υπερβαίνει τα όρια της επιτρεπτής οικειότητας και περνάει στο επίπεδο του φλερτ; Πόσο διαχειρίσιμο είναι να υπάρχει ερωτική σύνδεση με συναδέλφους; Πώς να αντιμετωπίσεις έναν παντρεμένο συνάδελφο που σου δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον; Πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα εάν σε ελκύει κάποιος συνάδελφος, προϊστάμενος ή υφιστάμενος ή είναι προτιμότερο να διατηρήσεις αποκλειστικά ένα επαγγελματικό προφίλ και μόνο;

Πόσο σίγουρη είσαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις; Πόσο εμπιστοσύνη έχεις στον εαυτό σου ότι μπορείς να χειριστείς ένα τέτοιο περιβάλλον; Μήπως μπερδεύεις την επαγγελματική με την προσωπική ζωή σωστά ή λανθασμένα;

relations in business

Σερφάροντας στο διαδίκτυο έπεσα επάνω σε μια σελίδα με σεμινάρια από απόσταση (μέσω διαδικτύου). Το μάτι μου έπεσε επάνω σε ένα σεμινάριο με τίτλο “SEX & MARKETING – Απλές συμβουλές σε ρεαλιστικές καταστάσεις“. Το βρήκα ενδιαφέρον και το παρήγγειλα. Περισσότερο από περιέργεια, να πω την αλήθεια. Αφού και η τιμή του ήταν αρκετά προσιτή και χωρίς έξοδα αποστολής. Διαβάζοντας το, βεβαιώθηκα ότι είχα κάνει την καλύτερη κίνηση!

Μέσα από 40 διαφάνειες, κατανοητές και με όμορφη παρουσίαση, με απλές συμβουλές σε ρεαλιστικές καταστάσεις, διαπίστωσα ότι τελικά υπάρχουν λύσεις για όλα! Απλά μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε!

Προετοίμασε τον εαυτό σου να αντιμετωπίσει σωστά μια κατάσταση, είτε από την πλευρά της διοίκησης (π.χ. ως manager, κτλ.) είτε από την πλευρά της υπαλληλικής σχέσης (π.χ. υπάλληλος ή συνάδελφος, κτλ.), καθώς πρόκειται για σοβαρά θέματα “υψηλού κινδύνου” και αξιόπιστης επαγγελματικής συμπεριφοράς.

sex_marketing_image

Το συγκεκριμένο προϊόν αποστέλλεται ταχυδρομικά, είναι ευχάριστο και εύκολο στη χρήση και στην ανάγνωση του, καθώς επίσης συνοδεύεται και από πιστοποίηση γνωστοποίησης τεχνογνωσίας. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.icseminars.gr.