ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ!

Οι καλοκαιρινές διακοπές τέλειωσαν και φυσικά με τον ερχομό του Φθινοπώρου και το άνοιγμα των σχολείων τα μικρόβια και οι ιώσεις κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους! Το γνωρίζουμε μικροί και μεγάλοι ότι ο καθαρισμός των χεριών είναι ασπίδα προστασίας. Επιπλέον, καθαρίζοντας τα χέρια μας συχνά και την κατάλληλη στιγμή αποφεύγουμε τους κινδύνους που έχουν σχέση με την υγεία μας.

paidi_mikroviaprotect_

Σκεφτείτε με πόσα πράγματα έρχονται σε καθημερινή επαφή τα παιδιά, στο σχολείο, στην παιδική χαρά, στο παιχνίδι, στο σχολικό. Για τα παιδιά τα πράγματα, γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα, αφού τα χέρια αποτελούν το συχνότερο και ευκολότερο τρόπο μετάδοσης ασθενειών.

Πως θα προφυλαχτούμε;

Ο μόνος τρόπος για να προφυλαχτούμε είναι να καθαρίζουμε συχνά τα χέρια μας. Ο τρόπος που πλένουμε όμως τα χέρια μας είναι που παίζει σημαντικό ρόλο. Το απλό νερό δεν προσφέρει καμία απολύτως προστασία, ενώ το σαπούνι απομακρύνει τις ρυπαρές ουσίες και καταστρέφει την πλειονότητα των μικροβίων που υπάρχουν στα χέρια. Σαπουνίζουμε καλά τις παλάμες και ανάμεσα στα δάχτυλα. Ξεπλένουμε και στεγνώνουμε καλά με καθαρή πετσέτα.

Αυτό είναι το εύκολο, όταν είμαστε στο σπίτι. Όταν όμως είμαστε σε χώρο όπου δεν έχουμε τη δυνατότητα για νερό και σαπούνι, όπως σχολείο ή παιδική χαρά, πώς μπορούμε να προστατευτούμε; Αν είμαστε κάπου που δεν έχουμε πρόσβαση σε νερό και σαπούνι, καλό είναι να έχουμε μαζί μας απολυμαντικά gel για τα χέρια ή έστω υγρά μαντηλάκια για τα χέρια με αντισηπτική δράση.

Η ελληνική σειρά Απολυμαντικών Προϊόντων με ήπια αντισηπτική δράση, Protect, διατίθεται στην αγορά από την ελληνική εταιρεία Control Bios.

Η προστασία των παιδιών μας από τα μικρόβια γίνεται ασφαλέστερη όταν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουν καθαρά χέρια σε κάθε δραστηριότητά τους μέσα και έξω από το σχολείο! Για τη φετινή χρονιά λοιπόν δεν πρέπει να λείπουν από τη σχολική τους τσάντα το αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα σε μορφή gel “Protect gel”, αφού η χρήση του είναι πολύ απλή και απόλυτα ασφαλής!

protect_gel_f

Protect gel: Η απολύμανση στα ελληνικά

Το Protect gel είναι ήπιο αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα το οποίο εξουδετερώνει μύκητες και βακτήρια σε ποσοστό 99,9% χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αιθανόλη. Τα ενυδατικά συστατικά (σύμπλεγμα βιταμινών Α-E-F) που περιέχει δεν ξεραίνουν τα χέρια αφήνουν ευχάριστη αίσθηση απλότητας και ευχάριστο άρωμα.

Το Protect gel είναι πιστοποιημένο από τα εργαστήρια QACS σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Είναι κατάλληλο για ΣΧΟΛΕΙΑ, γραφεία και γενικά για όλους τους πολυσύχναστους χώρους καθώς και για επαγγελματική χρήση.

Το Protect gel είναι ελληνικό προϊόν.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.controlbios.gr

Leave a comment