ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιού σε συνδυασμό με θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι και χειροτεχνίες, για παιδιά 3-6 ετών, την Κυριακή 20/12, 11.30 – 12.30, στο Εργαστήρι Μάθησης & Δημιουργικής Έκφρασης Art2Art.

xotiko-art2art

«… Ξαφνικά, ο Άλφι το σκανταλιάρικο ξωτικό αποφάσισε να δει από κοντά την καταπληκτική παιχνιδομηχανή. Ανέβηκε να ρίξει μια κρυφή ματιά στο εσωτερικό του σωλήνα. Όμως, έχασε την ισορροπία του…και έπεσε μέσα! … »

Μέσα σε ένα ζεστό Χριστουγεννιάτικο κλίμα τα παιδιά παίζοντας θεατρικά και ηχητικά-μουσικοκινητικά παιχνίδια όπως το «ο χορός των ξωτικών» και «δεν μπορείς, δεν μπορείς ξωτικούλι να κρυφτείς» αλλά και μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, γίνονται μια μεγάλη παρέα.

Μεταμορφώνονται σε μικρά σκανταλιάρικα ξωτικά και με αρχηγό τους τον Αλφι κλέβουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες αλλά κι τις ουρίτσες από άλλα ξωτικά!

Με την αφήγηση, του υπέροχου παραμυθιού “Το ξωτικό και η παιχνιδομηχανή” και με την συνοδεία Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών τα παιδιά εμπνέονται και με πολλή φαντασία κατασκευάζουν τα δικά τους σκανταλιάρικα ξωτικά, που θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

Συντονίζει: Δέσποινα Τσιπτέ, Μουσειοπαιδαγωγός από το Fons Peritiae, θα πει πηγή εμπειρίας.

Στην αίθουσα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του εργαστηρίου δεν επιτρέπονται τα υποδήματα, θα σας παρακαλούσαμε οι συνοδοί να έχουν μεριμνήσει να προμηθευτούν καλτσάκια ή παντοφλάκια για τα παιδιά.

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων έως Σάββατο 19/12, με αποστολή προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) καθώς και αριθμό παιδιών, με μήνυμα στο s.art2art.s@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944778263.

Κόστος συμμετοχής 8€.
Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 15%.
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται 23% Φ.Π.Α.

Όλα τα έσοδα από το εργαστήρι θα δοθούν στους Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης.

Ο γονέας/συνοδός δεν χρεώνεται για την είσοδο και παραμονή του στο χώρο του εργαστηρίου.

Leave a comment