ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΘΑΜΠΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Εάν το δέρμα του προσώπου σας έχει χάσει τη ζωντάνια του και δείχνει θαμπό, άτονο, είτε φαίνεται λεπτό και έτοιμο να σπάσει, δώστε αυτό που χρειάζεται: Πρωτεΐνες, βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ και όλα εκείνα τα συστατικά που θα ενισχύσουν τη δομή του, θα εμποδίσουν τη δημιουργία λεπτών γραμμών και θα το θρέψουν.

Μην αμελείτε την ενυδάτωση και την περιποίηση της επιδερμίδας σας γιατί η πρόληψη και η τακτικότητα είναι που θα περιορίσουν την εμφάνιση νέων ρυτίδων. Κι αν το να είστε συνεπής σε μία καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του προσώπου σας μοιάζει δύσκολο, υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να αποκαταστήσουν την υφή, την ελαστικότητα και την όψη της επιδερμίδας πολύ γρήγορα. Οι θεραπείες που ενδείκνυνται σε αυτή την περίπτωση είναι εκείνες στοχεύουν στη σε βάθος ενυδάτωση του δέρματος και στην ανάπλασή του.

Πληρότητα και ελαστικότητα επιδερμίδας 

Το PRP ή αυτόλογη μεσοθεραπεία που χρησιμοποιεί το δικό σας πλάσμα έχει στόχο να ενεργοποιήσει την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Το δέρμα έτσι ανακτά τον όγκο του και την πληρότητά του. Παράλληλα συσφίγγεται και αποκτά ελαστικότητα.

Ενυδάτωση και ανθεκτικότητα επιδερμίδας 

Με την μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ ενυδατώνεται το δέρμα σε βάθος καθώς τα μόρια του υαλουρονικού οξέος συγκρατούν την υγρασία. Το δέρμα όταν είναι καλά ενυδατωμένο δεν σπάει και δεν δημιουργούνται γραμμές και ρυτίδες. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι ο τέλειος τρόπος να καταπολεμήσετε την ξηρότητα.

Λεία υφή και λάμψη επιδερμίδας

Επιλέγοντας τo κατάλληλο χημικό peeling όχι μόνο θα επιτύχετε απολέπιση της επιδερμίδας, δηλαδή απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και ρύπων από το πρόσωπο, αλλά ανάλογα με το εξατομικευμένο πρόβλημα θα μπορέσετε να καταπολεμήσετε την γήρανση, τις κηλίδες, τις σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, κοκ. Θα διώξετε τη θαμπάδα και το δέρμα σας θα είναι μετά τη θεραπεία λείο, καθαρό και φωτεινό.

 Ευχαριστούμε το ιατρείο Regen και τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο για τις πληροφορίες που μας έδωσαν. 

Leave a comment