ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Καλοκαίρι σημαίνει ανάπαυση, ανεμελιά, μπάνια και θάλασσα. Σίγουρα η καλοκαιρινή πραγματικότητα δεν είναι χωρίς υποχρεώσεις, ωστόσο οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ζεστές ημέρες του χρόνου για χαλαρώσουμε και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για τον επόμενο χειμώνα.

Υπάρχουν όμως σημεία, και αυτά συνήθως είναι στο σώμα μας, που δεν μας επιτρέπουν να ευχαριστηθούμε ούτε τον ήλιο, ούτε τα καλοκαιρινά μας ρούχα, ούτε την παραλία. Οι αιτίες πολλές και διάφορες. Τα ανεπιθύμητα ψωμάκια, τα μπράτσα μας, οι γάμπες μας που μοιάζουν σαν φυσική συνέχεια των μηρών μας, η κοιλίτσα μας και τα πλαϊνά της. Ότι κι αν είναι αυτό που μας προβληματίζει υπάρχει η λύση της ενέσιμης λιποδιάλυσης και κάνει θαύματα, ακόμα και την τελευταία στιγμή.

beauty_beach

Η ενέσιμη λιποδιάλυση περιλαμβάνει φωσφατιδυλοχολίνη και άλλα λιποδιαλυτικά συστατικά τα οποία διασπούν το λίπος. Ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί εκείνο το coctail συστατικών που ενδείκνυται για κάθε περίπτωση. Καθώς οι ενέσεις πραγματοποιούνται απολύτως στοχευμένα στην προβληματική περιοχή, το λίπος διασπάται ακριβώς από τα σημεία που επιθυμούμε. Κατόπιν, αποβάλλεται σταδιακά από τον ίδιο τον οργανισμό. Η θεραπεία γίνεται σε συνεδρίες, με κάθε συνεδρία να έχει διάρκεια κατά μέσο όρο 30 λεπτά, και το χρόνο να κυμαίνεται ανάλογα με τις περιοχές της θεραπείας.

Η ενέσιμη διαδικασία, διεγείρει παράλληλα τους ινοβλάστες, οι οποίοι ενεργοποιούν την παραγωγή του κολλαγόνου προκαλώντας τη σύσφιξη του δέρματος. Σε διάστημα ενός περίπου μήνα, με την ολοκλήρωση δηλαδή της θεραπείας, οι περιοχές που πριν μας ενοχλούσαν τώρα σμιλεύονται ορατά. Έτσι, την επόμενη φορά που θα βγείτε στην παραλία θα είστε υπερήφανες για το σώμα σας.

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο Regen για την ενημέρωση.

 

Leave a comment