ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η κυτταρίτιδα είναι η συγκέντρωση και ο εγκλωβισμός λίπους και νερού στον ινώδη συνδετικό ιστό. Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Γενετικοί και ορμονικοί λόγοι είναι οι κύριοι, με την καθιστική ζωή και την κακή διατροφή να επιτείνουν το πρόβλημα περαιτέρω. Με ποιόν τρόπο μπορούμε να απαλλαγούμε από τις λακκούβες στο δέρμα μας και να αποκτήσουμε ξανά λείο και σφριγηλό δέρμα, χωρίς ανομοιομορφίες;

Το ειδικό διάλυμα  της μεσοθεραπείας έχει  την ιδιότητα να διασπά τα λιποκύτταρα και να υγροποιεί  το λίπος. Το δέρμα γίνεται ξανά λείο και απαλό.

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με καφείνη

Η πιο επαναστατική, μη επεμβατική θεραπεία  για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα είναι η μεσοθεραπεία με καφείνη και λιποδιαλυτικά συστατικά. Τα δραστικά αυτά συστατικά εγχέονται με ενέσιμο τρόπο σε βάθος στην επιδερμίδα και στοχεύουν κατευθείαν στα προβληματικά σημεία, επιτυγχάνοντας τη διάλυση του λίπους που έχει παγιδευτεί μέσα στον ιστό. Το υγροποιημενο, πλέον, λίπος αποβάλλεται μέσω του  λεμφικού συστήματος του οργανισμού.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία καφεΐνης πραγματοποιείται κατόπιν αξιολόγησης κάθε περίπτωσης. Κάθε γυναίκα, αδύνατη ή λεπτή μπορεί να έχει κυτταρίτιδα, ωστόσο ο βαθμός και η ένταση του προβλήματος διαφέρει και είναι σημαντικό να καθοριστεί. Αφού πραγματοποιηθεί αξιολόγηση τότε ακολουθείται ένα ορισμένο πρωτόκολλο θεραπείας με ορισμένο αριθμό συνεδριών και εξατομικευμένο διάλυμα συστατικών.

Οι συνεδρίες μπορεί να κυμαίνονται από 2 έως 4 το μήνα και η θεραπεία μπορεί να έχει διάρκεια από 1 έως 7 μήνες.

  • Πριν από τη διαδικασία εφαρμόζεται αναισθητικήκρέμα στην περιοχή αντιμετώπισης. Η μεσοθεραπεία διαρκεί περίπου μισή ώρα.
  • Μετά τη διαδικασία είναι πιθανό να εμφανιστούν μικρές μελανιές που υποχωρούν σε διάστημα 2-3 ημερών.
  • Με την ολοκλήρωσή της συνεδρίας θα μπορείτε  να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

Με τη μεσοθεραπεία καφείνης, μέχρι  το επόμενο καλοκαίρι το δέρμα σας θα είναι ομαλό, σφριγηλό και λείο!

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο Regen για την ενημέρωση.

Leave a comment