ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

Όχι, το οργανικό βαμβάκι δεν είναι άλλη μια μόδα! Είναι η πιο ασφαλής επιλογή για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού μας, απαλλαγμένο από τοξικές ουσίες και χημικές επεξεργασίες που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς, αλλεργίες και δερματικές παθήσεις. Τα υφάσματα από οργανικό βαμβάκι έχουν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προσδοκά κανείς από αυτό το υλικό, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα γιατί είναι υποαλλεργικό.

Με 100% Οργανικό Ελληνικό βαμβάκι, χωρίς τη χρήση τοξικών χρωμάτων και νικελίου στα κουμπώματα, τα βρεφικά εσώρουχα και φορμάκια Baby Bless ήρθαν και είναι το πιο ασφαλές και positive δώρο για τα μικρά μας!

Babybless.gr: Οργανικό βαμβάκι με positive vibes!

Από μαμάδες για μαμάδες, η νέα ελληνική εταιρία Baby Bless εξειδικεύεται στο βρεφικό ρουχισμό άριστης ποιότητας αποκλειστικά από 100% οργανικό βαμβάκι, με εργονομικό σχεδιασμό, χωρίς τη χρήση τοξικών χρωμάτων και νικελίου για τα πιο απαλά, ασφαλή και ανθεκτικά υφάσματα, που επιτρέπουν στην επιδερμίδα του μωρού να αναπνέει ελεύθερα.

Κάθε φορμάκι και μια ευχή για καλοτυχία και υγιή ανάπτυξη! Με τυπωμένο μήνυμα γεμάτο positive vibes και ειδική συσκευασία από ανακυκλωμένο χαρτί, τα Baby Bless είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό δώρο. Είναι ένα κουτί αγάπης για κάθε νεογέννητο!

 

Μην αναρωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο να επιλέξεις το οργανικό βαμβάκι… Σκέψου το δέρμα σου. Τώρα σκέψου το δέρμα του μωρού σου. Είναι 5 φορές πιο λεπτό από το δικό σου. Με χαμηλότερο βάρος και πιο γρήγορο μεταβολισμό από το δικό μας τα μωρά είναι επιρρεπή στην απορρόφηση τοξινών και χημικών ουσιών που βρίσκονται στο βαμβάκι των ρούχων τους. Μα θα πεις, το βαμβάκι είναι η πιο αθώα πρώτη ύλη…  Το ήξερες πως για την καλλιέργεια του συμβατικού βαμβακιού απαιτείται το 25% των χημικών φυτοφαρμάκων παγκοσμίως; 910 εκ. χημικών λιπασμάτων και 38 εκ. τόνοι φυτοφαρμάκων χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο για την καλλιέργεια του.

Το 100% οργανικό βαμβάκι έχει καλλιεργηθεί χωρίς τη χρήση χημικών φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων. Είναι το πιο μαλακό ύφασμα που μπορείς να επιλέξεις για τα ρούχα του μωρού σου, με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από το συμβατικό βαμβακερό αφού δεν χάνει το σχήμα του χάρη στις πιο χοντρές ίνες που διαθέτει, καθώς δεν έχει υποστεί χημική επεξεργασία. 60% από ό,τι φοράμε περνάει στο δέρμα μας, θα ήθελες όλες αυτές οι χημικές ουσίες που κρύβονται στα συμβατικά βαμβακερά υφάσματα να περνάνε καθημερινά στο δέρμα του μωρού σου;

Το καλό στη ζωή υπάρχει πάντα αρκεί να το επιλέξουμε! Ανακάλυψε τα positive vibes του Baby Bless εδώ www.babyblessorganic.com και κάνε ένα δώρο αγάπης και καλοτυχίας σε όσους λατρεύεις!

Info: Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα Baby Bless στο e-shop www.babyblessorganic.com καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία: Baby Bless

Τηλ. 2310772404 (10.00 έως 16.00)

Mail: info@babyblessorganic.com

Leave a comment