Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (ΤΑΙΝΙΑ)

Το αγαπημένο μυθιστόρημα μικρών και μεγάλων, “Ο μικρός πρίγκιπας”, έρχεται στην μεγάλη οθόνη με τη μορφή animation από τον Mark Osborne, γνωστό από τη σκηνοθεσία του Kung Fu Panda. Η ιστορία γνωστή. Ο μικρός πρίγκιπας προσγειώνεται στην έρημο και γνωρίζει τον αφηγητή της ιστορίας, στον οποίο περιγράφει τις περιπέτειες του με ανθρώπους ματαιόδοξους αλλά και κάποιους άλλους πιο ανθρώπινους.

H ταινία του Osborne, όμως ασχολείται με τη βερσιόν του Μικρού πρίγκιπα που ξέρουμε μόνο στο πρώτο της μέρος, ενώ όλη η ιστορία τη διηγείται μεν στους θεατές ο γνωστός αεροπόρος αφηγητής, όμως εκείνος είναι πλέον γέρος, θυμάται όσο τίποτα την ιστορία του μικρού πρίγκιπα και τη διηγείται σε ένα μικρό κοριτσάκι που έχει μετακομίσει στο δίπλα σπίτι. Στο δεύτερο μισό της η ταινία θα μας δείξει μια άλλη εκδοχή του μικρού πρίγκιπα που θα πάει να συναντήσει η μικρή σε μία ειδική αποστολή.

le-petit-prince-2015

Ένα μικρό κορίτσι που, κλεισμένο στο σπίτι του, διαβάζει εντατικά για να μπει στο καλύτερο κολέγιο ανακαλύπτει πως δίπλα της κατοικεί ένας παράξενος, αλλά τρυφερός γερο-αεροπόρος, ο οποίος της αφηγείται τη συναρπαστική γνωριμία του με τον Μικρό Πρίγκιπα.

Δείτε το επίσημο trailer:

Leave a comment