ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου πλησιάζει και θέλετε να δείχνετε στα καλύτερά σας! Παρότι όμως έχετε πειραματιστεί με κρέμες, μάσκες και διάφορα προϊόντα ομορφιάς τα σημάδια της κούρασης στο πρόσωπό σας είναι ακόμα ορατά. Και είναι λογικό να δείχνετε ταλαιπωρημένη, αφού ένα πλήθος παραγόντων όπως το στρεςοι έντονοι ρυθμοί ζωήςη κακή διατροφή, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, οι απότομες εναλλαγές του καιρού και η χρήση λανθασμένων καλλυντικών προϊόντων επιδεινώνουν την κατάσταση της επιδερμίδας σας.

regen

Κι επειδή δεν θα αντέξετε να ακούσετε ξανά την εκνευριστική ερώτηση: «Γιατί φαίνεσαι τόσο κουρασμένη», υπάρχει λύση. Και είναι εκπληκτική. Το όνομά της; Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και cocktail βιταμινών και άλλων παραγόντων.

Στη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούνται ουσίες όπως το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες, οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες, η γλυκόζη κ.α. Πρόκειται για μία θεραπεία που πραγματοποιείται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού, ενέσιμα. Οι ενέσεις είναι λεπτές και σχεδόν ανεπαίσθητες και στοχεύουν στη μεσαία στοιβάδα της επιδερμίδας. Όταν τα χρήσιμα συστατικά φτάσουν στο απαιτούμενο βάθος ενυδατώνουν το δέρμα και συμβάλλουν στην αντιγήρανση της επιδερμίδας. Παράλληλα, ο ερεθισμός από τις ενέσεις διεγείρει τους ινοβλάστες, οι οποίοι αρχίζουν να παράγουν κολλαγόνο. Η νέα κολλαγονογένεση γίνεται σταδιακά, στο διάστημα των επόμενων εβδομάδων και αναζωογονεί την επιδερμίδα, απαλύνοντας τις υπάρχουσες γραμμές και ρυτίδες. Με την ολοκλήρωση της μεσοθεραπείας το δέρμα ανακτά τη χαμένη του λάμψη και διατηρείται φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό για αρκετούς μήνες.

Η άμεση τόνωση θα διώξει την κουρασμένη όψη από το πρόσωπό σας και όλοι θα σας ρωτούν: «Τι έχεις κάνει;!». Ακόμα και μετά από ένα μαραθώνιο δουλειάς και αϋπνίας το δέρμα σας θα είναι υγιές και λαμπερό.

Ευχαριστούμε το ιατρείο Regen και τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο για την ενημέρωση.

Leave a comment