Fam Fiesta: ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το Fam Fiesta (Family Fiesta) έρχεται να συστήσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τις πιο γιορτινές Κυριακές για το παιδί, τον έφηβο, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια!

fam fiesta

Η ομάδα του KIDOT (Kids of TomorrowFestival ξαναχτυπά! ‘Eχοντας για ακόμα μια φορά την προσοχή της στραμμένη στα πελώρια χαμόγελα των παιδιών του αύριο αλλά και στις ανάγκες και τα θέλω της σύγχρονης οικογένειας, η ομάδα του KIDOT επιχειρεί να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι και ψυχαγωγία σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, δημιουργώντας ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες τη βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση και μια διαφορετική θεματική ενότητα!

Το Fam Fiesta έρχεται την άνοιξη του 2018 έχοντας ήδη ανακοινώσει τις ημερομηνίες των πρώτων γιορτινών συναντήσεων!
Η μέρα που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή των Fam Fiesta είναι η Κυριακή, μια μέρα ιδιαίτερη για όλους μας μια μέρα ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς αφιερωμένη στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την πρώτη συνάντηση του Fam Fiesta είναι το Block 33, ένας χώρος σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης με πολυάριθμες δυνατότητες, φιλικός προς το παιδί και την οικογένεια, με εύκολη πρόσβαση και ελεύθερο parking για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το πρώτο Fam Fiesta θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 με πρώτη θεματική: «Μικροί Μάγειρες«!

Εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι ντύνουν τις μαγικές μας συναντήσεις, τις γιορτινές μας Κυριακές αφιερωμένες όλες στην οικογένεια!

Δράσεις των Fam Fiesta:

  • Welcome Fam Event
  • Fam Fiesta Workshops
  • Fam Fiesta Side Events
  • Fam Fiesta Market
  • Food & Drinks Corner
  • Family Fiesta Party


Σε ποιους απευθύνεται:

Fam Fiesta ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Το Fam Fiesta απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και σε ενήλικες, φιλοξενώντας δραστηριότητες αλληλεπίδρασης και συνεργατικότητας μεταξύ διαφόρων ηλικιών.

Υλοποιώντας δράσεις και παιχνίδια γονέα-παιδιού, το Fam Fiesta δίνει την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παρασύρουν ολόκληρη την οικογένεια σε μια γιορτή ψυχαγωγίας και έκφρασης ενώ μέσα από τα συμμετοχικά event και τα πάρτι λήξης δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα, κλείνοντας την κάθε όμορφη συνάντηση και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φανταστική fiesta!

Κατά τη διάρκεια όλων των Fam Fiesta θα λειτουργούν στο χώρο διεξαγωγής lounge και χώροι ενηλίκων, food & drink corner, family market, καθώς και χώροι απασχόλησης και δραστηριότητας για τους πολύ μικρούς επισκέπτες μας!

OPEN CALL Συμμετεχόντων
Fam Fiesta Workshops, Fam Fiesta Side Events, Fam Fiesta Market

Οι διοργανωτές του Fam Fiesta προσκαλούν επαγγελματίες, ομάδες, εταιρίες και συλλόγους οι οποίοι αναπτύσσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους αλλά και ολόκληρη την οικογένεια, να γίνουν κομμάτι της μεγάλης αυτής γιορτής συμμετέχοντας σε μια ή περισσότερες κατηγορίες δράσεων (Fam Fiesta Workshops, Fam Fiesta Side Events ή/και Fam Fiesta Market).

Συμμετέχοντας στα Fam Fiesta Workshops, στα Fam Fiesta Side Events ή/και στο Fam Fiesta Market δίνετε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Fam Fiesta να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις δράσεις σας, να σας γνωρίσουν μέσα από τα συμμετοχικά εργαστήρια, τις βιωματικές δραστηριότητες, τις παραστάσεις και τα shows καθώς και να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα προϊόντα σας.

Παράλληλα, παίρνοντας μέρος στο Fam Fiesta υποστηρίζετε το εγχείρημα της ομάδας του KIDOT να εγκαθιδρύσει και να μετατρέψει σε θεσμό αυτές τις συναντήσεις παιχνιδιού και ψυχαγωγίας, αυτές τις όμορφες γιορτές για το παιδί και την οικογένεια, προβάλλοντας υπηρεσίες, δράσεις και προϊόντα που προάγουν την αλληλεπίδραση μεταξύ παιδιού και οικογένειας και προσδίδουν ποιότητα στην καθημερινότητα μικρών μα και μεγάλων!

Fam Fiesta Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018
Κυριακή 15/4 “Μικροί Μάγειρες”
Κυριακή 13/5 “Μικροί Επιστήμονες”
Κυριακή 17/6 “Μικροί Καλλιτέχνες”
To 1o Fam Fiesta στις 15/4 θα φιλοξενηθεί στο Block 33.

Βρείτε το event στο facebook ΕΔΩ.
Μάθετε περισσότερα: www.famfiesta.gr

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους πιθανούς τρόπους συμμετοχής και συνεργασίας, επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο της διοργάνωσης στο 2313 036 708 ή μέσω email στο info@famfiesta.gr.

Leave a comment