ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ

Αποκριάτικο εργαστήρι με αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιού σε συνδυασμό με θεατρικό μουσικοκινητικό παιχνίδι και χειροτεχνίες για παιδιά 2,5-6 ετών, την Κυριακή 13/03, 11.30 – 12.30, στο εργαστήρι Art2Art

“…Πρωί πρωί την Καθαρή Δευτέρα, όλοι οι χαρταετοί ανέβηκαν στον ουρανό. Άλλοι κάναν τούμπες και βουτιές κι άλλοι αρμένιζαν ήσυχα και καμάρωναν…»

kite_2

Τα παιδιά μέσα από θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια που σχετίζονται με το πέταγμα του Χαρταετού και τα Κούλουμα μαθαίνουν για τα ήθη και τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε όλη την Ελλάδα. Με την αφήγηση, του υπέροχου παραμυθιού «Ο παράξενος Χαρταετός», τα παιδιά θα εμπνευστούν για να κατασκευάσουν με πολύ κέφι και φαντασία τους δικούς τους λιλιπούτειους, πολύχρωμους Χαρταετούς που θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

Συντονίζει η Μαρία Μαλεζά, Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 13 Μαρτίου, 11.30 – 12.30

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων, έως Σάββατο 12/03, με αποστολή προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) καθώς και αριθμό παιδιών, με μήνυμα στο s.art2art.s@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944778263.

Στην αίθουσα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του εργαστηρίου δεν επιτρέπονται τα υποδήματα, θα σας παρακαλούσαμε οι συνοδοί να έχουν μεριμνήσει να προμηθευτούν καλτσάκια για τα παιδιά.

Τα παιδιά μπορούν να είναι ντυμένα με αποκριάτικες στολές της αρεσκείας τους.

Κόστος συμμετοχής 8€.
Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 15%.
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται 23% Φ.Π.Α.

Οι γονείς/συνοδοί δεν χρεώνονται για την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του εργαστηρίου.

 

Leave a comment