ΈΝΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιού σε συνδυασμό με θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι και χειροτεχνίες, για παιδιά 3-6 ετών, το Σάββατο 19/12, 17.30 – 18.30, στο Εργαστήρι Μάθησης & Δημιουργικής Έκφρασης Art2Art.

ena-doro-apo-olous

Τι κοινό μπορεί να έχουν μια πριγκίπισσα και μια μικρή ποντικίτσα; Πως μπορεί ένα ύφασμα να ταξιδέψει σε ολόκληρη πόλη και πόσα δώρα μπορεί να φτιάξει κανείς μ’ ένα ρολό ύφασμα που είναι κόκκινο, ζεστό και τόσο, μα τόσο Χριστουγεννιάτικο;

Με αφορμή το υπέροχο παραμύθι «Ένα δώρο για τον καθένα» της συγγραφέα BirdieBlack από τις εκδόσεις Ίκαρος, τα παιδιά μαθαίνουν πως αυτό που εσύ δεν χρειάζεσαι μπορεί για κάποιον άλλο να είναι το ομορφότερο δώρο. Μια ζεστή, τρυφερή ιστορία που μιλάει για την αξία του δώρου και τη χαρά που νιώθει ο καθένας μας όταν προσφέρει.

Την αφήγηση και δραματοποίηση του παραμυθιού θα ακολουθήσει παιχνιδοχορός γύρω από Χριστουγεννιάτικες εικόνες ενώ τα παιδιά θα κατασκευάσουν ιδιαίτερα στολίδια. Έναν χάρτινο Άη Βασίλη puppet που θα πάρουν μαζι τους φεύγοντας αλλά και διάφανες μπάλες στολισμένες σαν βιτρό για να δωρίσουν στους Φίλους της Μέριμνας Θεσσαλονίκης.

Στην αίθουσα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του εργαστηρίου δεν επιτρέπονται τα υποδήματα, θα σας παρακαλούσαμε οι συνοδοί να έχουν μεριμνήσει να προμηθευτούν καλτσάκια ή παντοφλάκια για τα παιδιά.

Συντονίζει: Δέσποινα Τσιπτέ, Μουσειοπαιδαγωγός από το Fons Peritiae, θα πει πηγή εμπειρίας.

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων έως Παρασκευή 18/12, με αποστολή προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) καθώς και αριθμό παιδιών, με μήνυμα στο s.art2art.s@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944778263.

Κόστος συμμετοχής 8€.
Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 15%.
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται 23% Φ.Π.Α.

Όλα τα έσοδα από το εργαστήρι θα δοθούν στους Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης.
Ο γονέας/συνοδός δεν χρεώνεται για την είσοδο και παραμονή του στο χώρο του εργαστηρίου.

Leave a comment