10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια όμορφη περίοδος και κάθε γυναίκα τη βιώνει διαφορετικά. Άλλες γυναίκες λάμπουν, άλλες δουλεύουν όλη μέρα γιατί δεν θέλουν να σταματήσουν τις δραστηριότητες τους, άλλες τρώνε όλη μέρα και άλλες απλά θέλουν να είναι ξαπλώμενες, να κοιμούνται και να βλέπουν τηλεόραση. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Απλά υπάρχουν κάποια πράγματα που όσο κι αν μας αρέσουν, απλώς… δεν χρειάζονται ή δεν μπορούν να γίνουν!

εγκυμοσύνη thessmama

1. Δεν φοράμε γόβες! Όσο εντυπωσιακή κι αν είναι μια γυναίκα… υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της ..τούμπας!

2. Δεν φοράμε στενά παντελόνια! Αυτούς τους 9 μήνες χαρείτε τα λίγο πιο φαρδιά ρούχα σας!

3. Δεν σηκώνουμε βαριά αντικείμενα. Το θετικό είναι ότι μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε για το τι θεωρείτε βαρύ και πάντα κάποιος θα προθυμοποιηθεί να σας βοηθήσει!

4. Δεν έχουμε “περίοδο”. Επιτέλους! Για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο δεν χρειάζεται να αγοράσετε σερβιέτες!

5. Δεν κάνουμε pedicure μόνες μας. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η τέλεια δικαιολογία για να απολαύσετε ένα pedicure στην αισθητικό, γιατί απλά εσείς δεν μπορείτε να σκύβετε!

6. Δεν βάζουμε βενζίνη/ αέριο/ πετρέλαιο στο αυτοκίνητο. Αφήστε κάποιον άλλον να το κάνει, γιατί οι αναθυμιάσεις θα σας τρελάνουν!

7. Δεν χρειαζόμαστε κάποια δικαιολογία για να κλάψουμε! Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν χρειάζεται ιδιαίτερος λόγος για να κλάψει μια γυναίκα… φροντίζουν οι ορμόνες για αυτό!

8. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε για τις λιγούρες μας! Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι να φάτε μια σακούλα γαριδάκια, στις 3 το πρωί. Έγκυες είστε, μπορείτε!!

9. Δεν βάφουμε εμείς το παιδικό δωμάτιο! Όσο κι αν θέλετε να ετοιμάσετε μόνες σας το παιδικό δωμάτιο, καλύτερα να ζητήσετε βοήθεια από το σύντροφό σας και τους φίλους σας.

10. Δεν πετάμε εμείς τα σκουπίδια. Όχι, δεν θα καθαρίσετε εσείς τον κάδο απορριμάτων, ούτε θα βγάλετε εσείς τα σκουπίδια! Γιατί; Δεν υπάρχει γιατί. Κάποια πράγματα πρέπει απλά να αποφεύγονται.