Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ

Η συγγραφέας Έλενα Αρτζανίδου θα βρίσκεται την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 στο thebarrister lounge cafe + bookshop (Φράγκων 3 στην περιοχή των Διοικητικών Δικαστηρίων, 231 053 0400), για να μας ξεναγήσει στο σύνολο του εκδοτικού της έργου. Θα παρουσιάσει όλα τα παιδικά της βιβλία για τους μικρούς μας φίλους που θα παρεβρεθούν στον πολυχώρο thebarrister, αλλά και για τους ενήλικες φίλους μας και από τους 2 εκδοτικούς οίκους που την φιλοξενούν, τις Εκδόσεις Ψυχογιός και τον Εκδοτικό οίκο Βιβλιόφωνο.

Μοναδική ευκαιρία για όλους μας να γνωρίσουμε από κοντά και να προμηθευτούμε όποιο από τα βιβλία της Έλενας Αρτζανίδου επιθυμούμε να έχουμε στη βιβλιοθήκη μας.

Σας περιμένουμε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου 2015, στις 6 το απόγευμα, για να γνωρίσουμε το συνολικό έργο της Συγγραφέως Έλενας Αρτζανίδου.

έλενα αρτζανίδου

Η ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ γεννήθηκε στη Δυτική Γερμανία. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στο Μαυρονέρι του νομού Κιλκίς και αργότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσε το Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας, καθώς και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή χρονογραφημάτων και άρθρων για την εφημερίδα Θεσσαλονίκη-Μακεδονία. Από το 1996 ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Αναλυτική εργογραφία της μπορείτε να βρείτε στο προσωπικό ιστολόγιό της.

 

Τηλέφωνο κρατήσεων:
thebarrister lounge cafe + bookshop: 231 053 0400, Φράγκων 3 στην περιοχή των Διοικητικών Δικαστηρίων