ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ!

Όταν μαθαίνετε ότι είστε έγκυος αρχίζετε να σκέφτεστε τι ψώνια θα κάνετε για το αγγελούδι σας, τα ρουχαλάκια του, το δωμάτιο του κτλ. Όμως μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, μην αμελείτε το διάστημα της εγκυμοσύνης και εσάς! Ψωνίστε για εσάς και χαρείτε αυτήν την περίοδο! Καλά, δεν λέμε να ξοδευτείτε μέσα στη κρίση, κάποια πράγματα όμως είναι απαραίτητα…

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Πρώτα απ’ όλα αγοράστε ένα βιβλίο εγκυμοσύνης και μάθετε τι θα αλλάξει στη ζωή σας και στο σώμα σας τους επόμενους μήνες.

Αγοράστε εσώρουχα εγκυμοσύνης. Πρέπει να νιώθετε άνετα στην εγκυμοσύνη σας. Γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των εσωρούχων που φοράτε και ειδικά των στηθόδεσμων σας.

Αγοράστε ρούχα εγκυμοσύνης. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε όλη την γκαρνταρόμπα σας, ειδικά εάν είναι καλοκαίρι, αλλά 1-2 κομμάτια εγκυμοσύνης τα χρειάζεστε, όπως π.χ. παντελόνι εγκυμοσύνης. Θα σας φτιάξει τη διάθεση να φοράτε ρούχα εγκυμοσύνης με τα οποία θα νιώθετε όμορφες!

Αγοράστε άνετα παπούτσια και κύριως flat παπούτσια.

Τέλος, μην αμελήσετε να αγοράζετε τις βιταμίνες που θα σας συστήσει ο γιατρός σας, γιατί είναι απαραίτητες, τόσο για εσάς, όσο και για το μωράκι σας.