ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ 12ΠΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Χιλιάδες γυναίκες θα φορέσουν δωδεκάποντα τακούνια και θα δώσουν ραντεβού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες, για καλό σκοπό.

Οι γυναίκες φορώντας δωδεκάποντα, θα επιχειρήσουν να διασχίσουν σε λιγότερο από τρεις ώρες μια υπερυψωμένη πασαρέλα 1.200 μέτρων, η οποία θα κατασκευαστεί εντός του Λιμένα της Θεσσαλονίκης, με βαθμό δυσκολίας, να μην πέσουν, να μην στραβοπατήσουν ή να μην χάσουν το ρυθμό τους, για όλη την διάρκεια της διαδρομής.

goves-psilotakouna

Η ημερομηνία διεξαγωγής του εγχειρήματος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ωστόσο σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται να διεξαχθεί σύντομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλοντας να προβάλλουμε την πόλη της Θεσσαλονίκης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, αποφασίσαμε να διεξάγουμε ένα παγκόσμιο καινοτόμο ρεκόρ με θέμα: 2.000 χιλιάδες και πάνω γυναίκες, ηλικίας από 18 ετών έως 45 ετών κατόπιν κλήρωσης θα φορέσουν 12ποντα τακούνια και θα επιχειρήσουν να διασχίσουν σε λιγότερο από τρεις ώρες υπερυψωμένη πασαρέλα 1.200 μέτρων, την οποία θα κατασκευάσουμε εντός του Λιμένα, με βαθμό δυσκολίας, να μην πέσουν, να μην στραβοπατήσουν ή να μην χάσουν το ρυθμό τους, για όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα παγκόσμιο ρεκόρ, που επιλέχθηκε από εμάς, κατόπιν εγκρίσεως από τον Παγκόσμιο οργανισμό Guinness World Record, να λάβει χώρα στο φημισμένο και γραφικό Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το οποίο αποτελεί το πιο εμπορικό και πολυσύχναστο σημείο της πόλης.

Επίσης βρίσκεται στην «καρδιά» του ιστορικού κέντρου της Πόλης.

Την πρωτότυπη και φαντασμαγορική διοργάνωση θα παρουσιάσουν στο κοινό τέσσερις επώνυμοι παρουσιαστές και θα συμμετέχουν σε αυτή πάνω από δέκα δημοφιλείς καλλιτέχνες στα 2 stage της φιλανθρωπικής συναυλίας που θα διεξάγουμε την ίδια ημέρα.

Για τους πολίτες που θα στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο την προσπάθεια μας, το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής:

θα παρακολουθήσουν :

α. Το μεγάλο Παγκόσμιο Ρεκόρ με πάνω από 2.000 γυναίκες.

β. Την μεγάλη εμπορική έκθεση από τοπικά καταστήματα και εταιρείες.

γ. Την μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με επώνυμους καλλιτέχνες της εγχώριας show biz.

δ. Την εμπορική έκθεση αυτοκινήτων.

Στόχος όμως της διοργάνωσης είναι ο συνδυασμός της πρωτοτυπίας και της φιλανθρωπίας, καθότι πρωταρχικός σκοπός, είναι η οικονομική στήριξη πολιτών, που δεν μπορούν να καλύψουν, τις βασικές βιοτικές καθημερινές ανάγκες τους.

Έχοντας λοιπόν ως σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας και στήριξης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, θα διανεμηθεί ποσό ύψους εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000) σε κοινωνικά παντοπωλεία, συσσίτια, τράπεζες ανέργων και κοινωνικές υπηρεσίες φαρμάκων.

Το μεγαλύτερο γεγονός που έχει γίνει ποτέ..!!!

– 2.000 γυναίκες από Ελλάδα και Κύπρο..!!!

– 30 φιλανθρωπικά ιδρύματα..!!!

– 10 καλλιτέχνες στο stage της μεγάλης συναυλίας..!!!

– Δώρα Δώρα Δώρα και πάλι Δώρα σε όλες της συμμετέχουσες και όχι μόνο…!!»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα των διοργανωτών στο facebook.

Leave a comment