ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού Νεκτάριου Πράσατζη

basket_police

Λίγοι μήνες πέρασαν από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Υπαρχιφύλακας Νεκτάριος ΠΡΑΣΑΤΖΗΣ, ο οποίος υπηρετούσε στην Δ/νση Άμεσης Δράσης/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους συναδέλφους του.

Ο Νεκτάριος ήταν ένας υποδειγματικός επαγγελματίας αλλά πρωτίστως άνθρωπος. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν αγαπητός σε όλους τους συνάδελφους που είτε συνεργάστηκαν είτε τον γνώριζαν. Ο Νεκτάριος δυστυχώς δεν άφησε κενό μόνο στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. Πολύ μεγαλύτερη απώλεια βιώνει από τη μέρα του χαμού του η φυσική του οικογένεια, η σύζυγος και τα δυο ανήλικα τέκνα του.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου τους, διοργανώνει για την οικονομική στήριξη της οικογένειάς του, φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ, με συμβολική τιμή εισιτηρίου.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος γνωστοί αθλητές, μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και το παράρτημα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος.

 

Leave a comment