ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!

Τεράστιος ντόρος έχει προκληθεί για το εικονιζόμενο τατουάζ! Είναι αληθινό ή όχι;

tattoo-baby

Το να έχεις κάνει ένα τρισδιάστατο μωρό σε αληθινό μέγεθος και να σημαδέψεις το σώμα σου για πάντα με κάτι τέτοιο είναι ίσως λίγο τραβηγμένο. Αυτός είναι και ο λόγος που γύρω από τη συγκεκριμένη φωτογραφίες αναπτύχθηκαν διάφορες κοσμοθεωρίες, στρατόπεδα και πολλά πιθανά σενάρια.

Είναι μια μαμά που έχασε το παιδί της και έκανε τατουάζ, για να να το νιώθει για πάντα επάνω της..

Αυτή ήταν η πολυφορεμένη εκδοχή και τα στρατόπεδα δεν άρχισαν να δημιουργούνται…

“Μα καλά δεν σκέφτεται τι θα γίνει σε λίγα χρόνια όταν μεγαλώσει;”, “Αυτό θα σημάνει το τέλος της σεξουαλικής της ζωής”, έλεγαν κάποιοι…

Άλλοι υποστηρίζοντας την κοπέλα μιλούσαν για το δικαίωμα να εκφράζει ο καθένας την άποψη του και να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του…

“Σεβασμός σε μια μάνα που έχασε το παιδί της”, έλεγαν κάποιοι άλλοι..

Υπήρχαν φυσικά και οι πιο ρεαλιστές που υποστήριζαν ότι είναι photoshop.

Ποια τελικά είναι η αλήθεια; Και ποιος είναι επιτέλους ο δημιουργός αυτού του τατουάζ;

Την αλήθεια αποκατέστησε ο φωτογράφος Noel Bass, o άνθρωπος που ομολογεί με χιούμορ πώς έμαθε το μάθημα του και άλλη φορά θα βάζει logo επάνω στις φωτογραφίες του. O Νόελ Μπας είναι ένας φωτογράφος από το Λος Άντζελες που αποφάσισε να μιλήσει για τη συγκεκριμένη φωτογραφία, καθώς όπως λέει ο ίδιος είναι η πιο αμφιλεγόμενη φωτογραφία του και έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια από τότε που τη δημοσιοποίησε. Η φωτογραφία ονομάζεται «μωρό τατουάζ» και όπως λέει ο ίδιος στο άρθρο που έγραψε για να αποκαταστήσει την αλήθεια, τα προηγούμενα χρόνια το «μωρό τατουάζ» έχει δημοσιοποιηθεί σε πολλά μπλογκς αλλά και φόρουμ χωρίς όμως να συνοδεύεται από την ιστορία της και φυσικά χωρίς να το ξέρει και ο ίδιος. Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από μερικά χρόνια, με μοντέλο μια φίλη του φωτογράφου και φυσικά είναι αποτέλεσμα photoshop.

Ο μοναδικός λόγος που εμπνεύστηκε να δημιουργήσει αυτό το τρισδιάστατο μωρό επάνω στο στήθος της κοπέλας ήταν για να περάσει ένα μήνυμα απαραίτητο στην εποχή μας.

Το στήθος δεν είναι σεξουαλικό εργαλείο και ο βασικός σκοπός ύπαρξης του είναι για να τρέφονται, κυριολεκτικά και μεταφορικά, τα παιδιά που φέρνουμε στον κόσμο. Ήθελε να απενοχοποιήσει το δημόσιο θηλασμό και να δηλώσει την υποστήριξη του με τον δικό του καλλιτεχνικό τρόπο.

“Το στήθος έχει δημιουργηθεί για ένα συγκεκριμένο σκοπό”, τόνισε… “Να θηλάσει η μάνα το παιδί που θα φέρει στον κόσμο.”.