Εκτέλεση Ζύμη
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν, τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε το βιτάμ, τον κρόκο, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το κονιάκ και τα ζυμώνουμε με το γάντζο στο μίξερ μέχρι να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα η ζύμη μας και μαζευτεί όλη στο γάντζο. Τότε σταματάμε το μίξερ, παίρνουμε τη ζύμη και την απλώνουμε με το χέρι μας σε ένα ταψάκι τάρτας, εάν έχουμε, ή ένα στρόγγυλο, αφού πρώτα το έχουμε βουτυρώσει καλά. Απλώνουμε τη ζύμη φροντίζοντας να έχει καλύψει και τα πλαϊνά του ταψιού μας μέχρι τη μέση.
Στρώνουμε από πάνω ένα κομμάτι λαδόκολλα, ρίχνουμε από πάνω φασόλια ξερά (για να μη μπορέσει να φουσκώσει η ζύμη) και τη ψήνουμε στον αέρα στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου. Μόλις γίνει, τη βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
Γέμιση
Βάζουμε τα δαμάσκηνα μας σε νερό για 2 ώρες. Μετά αφαιρούμε μετά τα κουκούτσια εάν έχουν, τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε μέσα σε μια κατσαρόλα με τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε, τα βάζουμε πάνω στην τάρτα, τα στρώνουμε καλά και βάζουμε τέλος από πάνω τη μαρμελάδα!