ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ!

Αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιού σε συνδυασμό με θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι και χειροτεχνίες για παιδιά 2, 5 – 6 ετών, την Κυριακή 22/03, από τις 11.30 έως τις 12.30., στο εργαστήρι μάθησης και δημιουργικής έκφρασης Art2Art .

princesss (1)

“… Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας άντρας και μία γυναίκα που ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί … Η Ραπουνζέλ έγινε το ομορφότερο παιδί του κόσμου.  Όταν έγινε δώδεκα χρονών η βασίλισσα την κλείδωσε σε έναν ψηλό κάστρο το οποίο δεν είχε ούτε πόρτα ούτε σκάλα. Μόνο πολύ ψηλά στη κορυφή του πύργου ήταν ένα μικρό παράθυρο…”

Τα παιδιά μέσα από θεατρικά – μουσικοκινητικά παιχνίδια και τον αυτοσχεδιασμό μεταμορφώνονται σε πρίγκιπες και ιππότες έτοιμοι να σώσουν τις πριγκίπισσες και να ανακαλύψουν τα μυστικά του κάστρου.

Με την αφήγηση, του υπέροχου παραμυθιού των αδελφών Γκρίμ, «Ραπουνζέλ», τα παιδιά εμπνέονται και με πολλή φαντασία κατασκευάζουν τα δικά τους υπέροχα τρισδιάστατα κάστρα, που θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

Συντονίζει η Μαρία Μαλεζά, Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Απαραίτητη η παρουσία/συμμετοχή των γονιών.

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων, έως Σάββατο 21/03, με αποστολή προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) καθώς και αριθμό παιδιών, με μήνυμα στο s.art2art.s@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944778263.

Κόστος συμμετοχής 8€.
Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 15%.

Οι γονείς/συνοδοί δεν χρεώνονται για την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του εργαστηρίου.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται 23% ΦΠΑ, καθώς και καφές, χυμός μαζί με σπιτικό πρωινό σνακ για τους μικρούς μας φίλους.