ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ

Πόσες φορές πήρατε καινούργια πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα ή οτιδήποτε άλλο, προσπαθήσατε να αφαιρέσετε την αυτοκολλητική ετικέτα που υπήρχε πάνω τους, αλλά πάντα έμεναν υπολείμματα κόλλας; Ας δούμε πώς μπορούμε να καθαρίσουμε την ενοχλητική κόλλα που μένει στα αντικείμενα εύκολα και απλά!

Remove-Labels_thessmama

Tip #1
Για να βγάλετε από ένα μεταλλικό αντικείμενο ή ένα ποτήρι την κόλλα που μένει από την ετικέτα / αυτοκόλλητο, εμποτίστε βαμβάκι σε λάδι για μωρά και πιέστε το για 10 λεπτά επάνω στην κόλλα. Μπορείτε μετά να την καθαρίσετε εύκολα.

Tip #2
Για να την απομακρύνετε την κόλλα από το αντικείμενο, βάλτε λίγη καθαρή βενζίνη σε ένα βαμβάκι και τρίψτε το ελαφρά! Δοκιμάστε το άφοβα, δεν χαλάει κανένα υλικό.

Tip #3
Βάλτε τα αντικείμενα που θέλετε να μουλιάσουν σε ζεστό σαπουνόνερο για λίγη ώρα και μετά σαπουνίστε τα και τρίψτε τα απαλά με τη μαλακή πλευρά από το σφουγγάρι.

Tip #4
Γεμίστε το νεροχύτη σας ή μια λεκάνη με χλιαρό-ζεστό νερό και διαλύστε μέσα μια δόση ενισχυτικό πλύσης ρούχων, με ενεργό οξυγόνο. Βάλτε τα ποτήρια, βάζα, φλυτζάνια κτλ., και αφήστε τα για μισή ώρα. Θα δείτε τα αυτοκόλλητα να επιπλέουν. Πλύντε και ξεβγάλτε.