ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών προσφέρει, από τις 23 έως τις 27 Μαρτίου, εξετάσεις προγεννητικού έλεγχου σε ειδικές τιμές. Στόχος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών είναι η ανάδειξη της σημασίας του προγεννητικού ελέγχου.

προγεννετικός έλεγχος

Συγκεκριμένα, προσφέρεται η εξέταση αυχενικής διαφάνειας & PAP-A στην προνομιακή τιμή των 90 ευρώ.  Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου και προγραμματίσουν το ραντεβού τους, στο τηλέφωνο 210 6991200.

Ο Δρ. Γιώργος Παπαϊωάννου, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Υπεύθυνος της Μονάδας Προγεννητικού Ελέγχου και Ιατρικής Εμβρύου στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ, δήλωσε: «Η πιο αξιόπιστη εκτίμηση του κινδύνου για το σύνδρομο Down είναι η υπερηχογραφική εξέταση της αυχενικής διαφάνειας, του ρινικού οστού και της ροής του αίματος στο φλεβώδη πόρο του ήπατος και στην τριγλώχινα βαλβίδα της καρδιάς. Οι μετρήσεις αυτές συνδυάζονται με τα αποτελέσματα της εξέτασης αίματος της μητέρας ενώ συνυπολογίζεται και η ηλικία της. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται στο πρώτο τρίμηνο της κύησης και ανιχνεύει προγεννητικά έως 95% των εμβρύων με σύνδρομο Down».