ΠΟΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Ποια είναι τα δραστικά συστατικά που πρέπει να έχουν οι κρέμες που χρησιμοποιείτε κατά της κυτταρίτιδας και μπορούν να σας εγγυηθούν ότι θα δείτε αποτελέσματα!

kyttaritida

Ginger (πιπερόριζα): Συχνά θα βρείτε το ginger σε αντικυτταριτιδικά σαπούνια ή σε peeling με αδυνατιστική δράση. Παρόλο που έχει αντισηπτικές ιδιότητες, η συνεισφορά του κατά της κυτταρίτιδας έγκειται στην αντιφλεγμονώδη δράση του.

Κόκκινο πιπέρι: Χάρη στη θερμαντική του δράση, ενεργοποιεί την καύση του συσσωρευμένου λίπους και έχει άμεση λιποδιαλυτική δράση στην επιδερμίδα. Συγχρόνως τονώνει τη μικροκυκλοφορία κι έχει ισχυρές αποσυμφορητικές ιδιότητες.

Φύκια: Αποτελούν μία από τις πιο πλούσιες πηγές τροφής του κυττάρου, ενώ το οργανικό ιώδιο που περιέχουν βοηθά στο αδυνάτισμα. Υπάρχουν 25.000 διαφορετικά είδη φυκιών, το πιο αποτελεσματικό για το αδυνάτισμα είναι τα φαιοφύκη.

Συνένζυμο Q10: Έχει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες με κύρια δράση στην καρδιά και στα αιμοφόρα αγγεία. Επιπλέον, αυξάνει την αντιοξειδωτική δράση των βιταμινών C και E.

Εκχύλισμα κισσού: Θα το βρείτε σε προϊόντα σώματος για τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του.