ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΕΞ

Αν νομίζατε ότι το σεξ είναι μόνο απόλαυση … κάνετε λάθος! Το σεξ καταφέρνει και δίνει λύσεις και σε αρκετά προβλήματα της καθημερινότητας μας. Μήπως λοιπόν να αρχίσετε να το σκέφτεστε και ως… θεραπεία;

sex-provlimata

Αϋπνία. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες αντιμετωπίζει προβλήματα με τον ύπνο του λόγω της κρίσης. Όμως, μελέτες που έγιναν έδειξαν ότι, κάνοντας σεξ παραδίδεσαι πιο εύκολα στην αγκαλιά του Μορφέα.

Αντίδοτο στην κρίση. Όλο και πληθαίνουν οι φωνές τις τελευταίες ημέρες ότι είναι ορατός ο κίνδυνος του grexit. Πάντως έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες απαντούν στα μνημόνια και στην κρίση με σεξ.

Επανασύνδεση. Πιο γρήγορα ξεπερνιέται ένας καυγάς ή ένας άγριος τσακωμός με το σεξ της επανασύνδεσης. Εξάλλου λέγεται ότι το σεξ μετά από καυγά, είναι καλύτερο!

Καταπραΰνει τα νεύρα. Όταν το άγχος, το στρες και η καθημερινότητα κάνουν τα νεύρα σας … κρόσια, μια δόση σεξ θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Καίτε θερμίδες. Αφήστε το γυμναστήριο και το τρέξιμο στο πάρκο και ξεκινήσετε να κάνετε σεξ, αφού έχει βρεθεί ότι η συχνότητα των ερωτικών επαφών έχει άμεση σχέση με το κάψιμο των θερμίδων.

Φυσικό botox. Έρευνα του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου αποκάλυψε ότι όσοι κάνουν συχνά σεξ κερδίζουν χρόνια νεότητας. Οπότε, αντί να τρέχετε στους πλαστικούς και πληρώνετε ένα σκασμό λεφτά… κάντε σεξ!

Συντροφικότητα. Ανεξαρτήτως με όλους τους παραπάνω λόγους, κάνοντας σεξ με το σύντροφό σας, αυτό σας φέρνει πιο κοντά, ενισχύει τη συντροφικότητα και την επιθυμία και κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή.

Leave a comment