ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

Πόσες φόρες έχετε νιώσει την ανάγκη να πιστέψετε κάπου; Σαν να αναζητάτε ένα νόημα για να συνεχίσετε να αγωνίζεστε; Να ξαναβρείτε ένα κίνητρο. Πώς θα σας φαινόταν αν αυτό το κάτι το ψάχνατε μέσα σας; Αν πιστεύατε και πάλι στον εαυτό σας και στις δικές δυνάμεις.

Women-confidence

Ξεκινήστε με μικρά πράγματα. Μπορεί να σας ακουστεί ανούσιο και ανώφελο, αλλά η εμφάνιση σας παίζει μεγάλο ρόλο στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Ντυθείτε, φτιάξτε τα μαλλιά σας, δοκιμάστε ένα διαφορετικό μακιγιάζ. Ασχοληθείτε με το στιλ σας σαν να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Είναι ένα πρώτο βήμα για να αρχίσετε να νιώθετε καλά.

Χαμογελάστε στους γύρω σας. Μπορεί να μην έχετε καμία διάθεση για χαμόγελα, αλλά ακόμα κι ένα μικρό μειδίαμα αρκεί για να σας το ανταποδώσει κάποιος. Η διάθεση σας θα αλλάξει μόλις νιώσετε πως κάποιος άλλος σας νοιάζεται.

Προσφέρετε. Μπορεί να μην είναι εύκολα τα πράγματα στη ζωή σας, αλλά σίγουρα βοηθώντας ανθρώπους γύρω σας θα νιώσετε πως έχετε τη δύναμη να βοηθήσετε τους ανθρώπους γύρω σας, συνεπώς και τη δύναμη να βοηθήσετε τον εαυτό σας!

Τολμήστε να δοκιμάσετε τους φόβους σας και να κάνετε ένα βήμα προς ό,τι σας τρομάζει.

Βάλτε στη ζωή σας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και μπορούν να φτιάξουν τη διάθεσή σας.

Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για όσα έχετε πετύχει μέχρι σήμερα. Σίγουρα, υπάρχει έστω ένα πράγμα για το οποίο νιώθετε περηφάνια.

Πηγή: jenny