ΜΩΡΟ ΚΟΑΛΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Η Λίζι είχε την ατυχία να πέσει θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Ευτυχώς είχε στο πλευρό της τον μόλις 6 μηνών γιο της, τον Φάντομ, που δεν την άφησε ούτε την ώρα της χειρουργικής επέμβασης. Όχι, η Λίζι και ο Φάντομ δεν είναι άνθρωποι. Είναι κοάλα που ζούσαν ελεύθερα στα δάση του Κουίνσλαντ, μέχρι τη στιγμή που αυτοκίνητο χτύπησε τη Λίζι σε αυτοκινητόδρομο.

Ένα τρισχαριτωμένο μωρό κοάλα αρνήθηκε να αφήσει το πλευρό της μαμά του και συνέχισε να την αγκαλιάζει, ενώ εκείνη βρισκόταν στο χειρουργείο για μία κρίσιμη επέμβαση που θα της έσωζε τη ζωή.

Ο Φάντομ, έξι μηνών και η μαμά του Λίλι χτυπήθηκαν από ένα αμάξι κοντά στην πόλη Κουμίνια στην Αυστραλία, σύμφωνα με το ABC News. Το θηλυκό κοάλα υπέστη διάτρηση πνεύμονα και ήταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση όταν μεταφέρθηκε στο χειρουργείο, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Το μικρό της ήταν αρκετά τυχερό αφού δεν υπέστη τον παραμικρό τραυματισμό. Ωστόσο, ο Φάντομ φαινόταν πολύ ταραγμένος για τη μαμά του και αντιδρούσε έντονα όταν προσπαθούσαν να τον πάρουν μακριά της.

Θέλοντας να τον κρατήσουν ήσυχο αλλά και για να μειώσουν το στρες της μητέρας κατά την επέμβαση, επέτρεψαν το τρισχαριτωμένο μικρό να συνεχίσει να την αγκαλιάζει, απόφαση που τελικά αποδείχθηκε σωστή, καθώς η τυχερή μαμά διέφυγε τον κίνδυνο και πλέον αναρρώνει κανονικά.

Περίτρανη απόδειξη ότι σε όλο το ζωικό βασίλειο…. μάνα είναι μόνο μια!

Leave a comment