ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 ΣΤΕΚΕΣ FROZEN!

Η παιδική ταινία Frozen (Ψυχρά κι Ανάποδα) έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων των κοριτσιών και οι ηρωίδες του, Έλσα και Άννα, έγιναν οι αγαπημένες όλων!

Το thessmama.gr και οι Χειροποίητες δημιουργίες Άννα κάνουν δώρο σε 2 τυχερές από 1 υπέροχη χειροποίητη στέκα με μοτίβο από την ταινία Frozen!

στέκες frozen_total

Οι νικητές μπορούν να διαλέξουν το μοτίβο Frozen της αρεσκείας τους από τα διαθέσιμα σχέδια σε κορδέλες που θα υπάρχουν στις Χειροποίητες δημιουργίες Άννα, κατόπιν μεταξύ σας συνεννόησης.

Εάν σας αρέσουν οι στέκες Frozen και θέλετε περισσότερες, μπορείτε να τις παραγγείλετε από τις Χειροποίητες δημιουργίες Άννα, με επικοινωνία στη σελίδα τους στο facebook. Εάν κάνετε την παραγγελία σας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, παραγγέλνοντας 2 στέκες Frozen παίρνετε και 1 ακόμη δώρο.
*Ισχύει για παραγγελίες που θα γίνουν μέχρι Τετάρτη 10 Ιουνίου

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, όπου 2 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 στέκα Frozen
1. Αφήστε ένα σχόλιο στο ανάλογο πεδίο (λίγο παρακάτω), στο παρόν άρθρο
2. Κάντε like στο facebook page από τις Χειροποίητες δημιουργίες Άννα
3. Κάντε like στο facebook page του thessmama.gr (αν δεν έχετε κάνει ήδη)
4. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση (post) του facebook (εάν το είδατε από το facebook)

frozen1    frozen2


Όροι Διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή 5 Ιουνίου με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 8 Ιουνίου 2015.
2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου μέσω χρήσης του random.org. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και θα ανακοινωθεί σε αυτή την ανάρτηση, αλλά και στις σελίδες των Χειροποίητες δημιουργίες Άννα και thessmama.gr στο facebook.
3. Στο σχόλιο που θα αφήσετε στο παρόν άρθρο, παρακαλείστε να γράψετε το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνο σας (ή το όνομα προφίλ που έχετε στο facebook), ώστε να είναι πιο εύκολη η επικοινωνία μας, σε περίπτωση που είστε ο νικητής. Τα προσωπικά σας στοιχεία (πλήρες ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, προφίλ facebook), θα αφαιρεθούν από το σχόλιο σας πριν αυτό δημοσιευτεί, για προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
4. Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με το νικητή μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουνίου, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στον πρώτο επιλαχόντα. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε μπορεί να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα/υπηρεσίες ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.
5. Διευκρινίζεται ότι ο νικητής συγκατατίθεται στην ανακοίνωση του ονόματος του στην παρούσα ιστοσελίδα αλλά και στις σελίδες στο facebook των Χειροποίητες δημιουργίες Άννα και thessmama.gr.
6. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα.
7. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει κάθε ενδιαφερόμενος που αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους.
8. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.
9. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει αφήνοντας απαραίτητα ένα σχόλιο εδώ, στο παρόν άρθρο, ή να στείλει προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του thessmama.gr στο facebook και όχι μόνο σε κάποια σχετική ανάρτηση στο facebook. Εάν δεν υπάρχει σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο, η συμμετοχή δεν είναι έγκυρη.
10. Η αποστολή/παραλαβή του δώρου θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με τις Χειροποίητες δημιουργίες Άννα.

Καλή επιτυχία!

11 Comments

 1. George T June 5, 2015

  Τελειο. Καλη τυχη σε ολους

 2. Μαντζουκη Ελισάβετ June 5, 2015

  Τέλειες!!!!!!!!!!

 3. αρετη June 5, 2015

  To agapimeno mas!!!kali mas tuxi

 4. αναστασια June 5, 2015

  Πολυ ωραιες!!!

 5. ΒΙΚΥ ΜΠΑΚΑΝΟΥ June 5, 2015

  Πανεμορφες!!!!

 6. Ιωάννα June 5, 2015

  Τέλεια για την μικρούλα μου. ..

 7. Όλγα June 5, 2015

  Υπέροχες!!!

 8. Natasa June 5, 2015

  POLY OMORFES

 9. Ανθη June 5, 2015

  Υπέροχες τις θέλω για την κόρη μου!

 10. Σοφια June 6, 2015

  Τελειες για τη ζουζουνα μου!!!

 11. γιαννης June 6, 2015

  !!!!

Comments are closed.