ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΗΤΑ: ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι τα συναισθήματα και οι πεποιθήσεις τους, έχουν άμεσο αντίκτυπο στη φυσική κατάσταση του σώματός τους. Δεν είναι μόνο το τι τρώμε και πίνουμε και σε ποιο περιβάλλον ζούμε, αλλά και οτιδήποτε πιστεύουμε και αποδεχόμαστε για τον εαυτό μας ως αληθινό, σε καθημερινή βάση.

Η κα Άννα Κυριακίδου, πιστοποιημένη ΘΗΤΑ θεραπεύτρια, με εμπειρία πολλών χρόνων στις εναλλακτικές θεραπείες – Anna Theta Therapy – μας ενημερώνει και μας εισάγει στον κόσμο του Theta Healing.

ThetaHealing

Άλλαξε τη ζωή σου αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σου. Θεράπευσε τα βαθιά μπλοκαρίσματα, τα συναισθηματικά μοτίβα, τις περιοριστικές πεποιθήσεις. Υλοποίησε την Υγεία, την Αφθονία, την Ευημερία στη ζωή σου.
Με τη θεραπευτική μέθοδο ΘΗΤΑ μπορείς να μεταμορφώσεις τη ζωή σου!

Έχει γίνει πλέον αποδεκτό από την επιστήμη ότι οι αρνητικές σκέψεις, τα αρνητικά συναισθήματα, οι αρνητικές πεποιθήσεις, σχετίζονται με τα περισσότερα φυσικά προβλήματα υγείας. Το 90% του τρόπου που σκεφτόμαστε εδράζει στον υποσυνείδητο νου. Είναι όλα όσα διδαχθήκαμε από το περιβάλλον μας, την κουλτούρα μας, την παιδεία μας. Είναι ένας προγραμματισμός που τρέχει αθόρυβα, επηρεάζοντας όλους τους τομείς της ζωής μας, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό συμβαίνει σε ασυνείδητο επίπεδο. Μέσα από τη θεραπευτική διαδικασία του ΘΗΤΑ, αυτό μεταβαίνει σε επίπεδο συνειδητό, θέτοντας τις βάσεις για τη θεραπευτική διαδικασία.

Η θεραπευτική μέθοδος ΘΗΤΑ, αποτελεί ένα ισχυρό και ακριβές εργαλείο για βαθιά και παντοτινή αλλαγή, στη μετατόπιση και την επούλωση της ζωής σε όλα τα επίπεδα. Απελευθερώνει από τις εμμένουσες αρνητικές πεποιθήσεις, από καταστροφικά πρότυπα σκέψης και από βασικά πρότυπα που δεν εξυπηρετούν πλέον έναν υγιή τρόπο διαβίωσης. Μας απελευθερώνει από τις θεμελιακές αρνητικές πεποιθήσεις, οι οποίες είναι καλά κρυμμένες στον υποσυνείδητο νου και οι οποίες διαμορφώνουν έτσι μια σωματική, ψυχική και συναισθηματική πραγματικότητα χωρίς τη συναίνεση μας, δημιουργώντας οδοφράγματα στην υγεία και στην ευτυχία μας. Με την εφαρμογή της θεραπευτικής μεθόδου ΘΗΤΑ τα θεραπευτικά αποτελέσματα είναι άμεσα, γρήγορα και μόνιμα.

Με σημαντικό εργαλείο το θεραπευτικό πρωτόκολλο της μεθόδου, ο θεραπευτής έχει τη δυνατότητα να παρέμβει θεραπευτικά σε θέματα όπως: αγοραφοβία, στρες, ημικρανίες, αρθρίτιδες, κρίσεις πανικού, άσθμα, αυτοάνοσα νοσήματα, διαβήτη, κατάθλιψη, πεπτικά προβλήματα, ινομυώματα, προβλήματα ήπατος, καρδιάς, πνευμόνων, συναισθηματικά ζητήματα κ.α.

Ο θήτα θεραπευτής, δουλεύοντας με τα εσωτερικά μπλοκαρίσματα, μπορεί να βοηθήσει, εντοπίζοντας τις πεποιθήσεις που σε κρατούν πίσω, δίνοντας θεαματικά θετικά και μόνιμα αποτελέσματα, σε θέματα που σχετίζονται με δυσκολίες στην καριέρα, στις σχέσεις, στα οικονομικά, στους εθισμούς. Βοηθά στο να απελευθερωθούν τα δεσμά που σε κρατούν καθηλωμένο, εντοπίζοντας τη ριζική αιτία, δίνοντας κυριολεκτικά το τιμόνι της ζωής στα χέρια σου, βοηθώντας σε να δημιουργήσεις τη δική σου επιθυμητή πραγματικότητα, για μια ζωή υγιή, δημιουργική, αληθινή, χτίζοντας την με τα δικά σου υλικά.

Εάν θέλετε να γνωρίσετε περισσότερα πράγματα για τη θεραπεία ΘΗΤΑ (ThetaHealing) και τις ευεργετικές της επιδράσεις στη ζωή και την καθημερινότητα σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το http://annathetatherapy.blogspot.gr ή το facebook.com/annathetatherapy και να επικοινωνήσετε με την κα Άννα Κυριακίδου, πιστοποιημένη ΘΗΤΑ θεραπεύτρια.

 

Leave a comment