Η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ Sand Scrable by Nanakos

Με την εμπειρία πια του πρωταθλητή, το 5o Sand Scrable by Nanakos έριξε τη σημαία τερματισμού ακόμη μια χρονιά. Στις 18 και 19 Ιουλίου η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ομάδα Εθελοντών Πολιτών βρέθηκε στο 5o Sand Scrable by Nanakos για να συλλέξει για ακόμα μια φορά όχι μόνο τρόφιμα, αλλά και την αγάπη όλων σας.

Sand Scrable_arogithess_1 Sand Scrable_arogithess_2 Sand Scrable_arogithess_3 Sand Scrable_arogithess_4

Η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ομάδα Εθελοντών Πολιτών ευχαριστεί τον ΜΠ.Ο.Μ., που μαζί με την εμπειρία του Μανώλη Νανάκου μάς χάρισαν μια υπέροχη εκδήλωση γεμάτη θέαμα, κέφι, και αλληλεγγύη. Όλα κύλισαν όμορφα! Χρωστάμε όμως και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο COCO AMMOS για την υπέροχη φιλοξενία, καθώς και σε όλο τον κόσμο (συμμετέχοντες και μη), που βοήθησαν στο να γεμίσει και τις δυο μέρες της εκδήλωσης το κιβώτιο που μας είχε ετοιμάσει με πολύ αγάπη το COCO AMMOS. Η συνεργασία ήταν άψογη και ένα είναι το σίγουρο…αυτή ήταν μόνο η αρχή!

Ευχαριστούμε πολύ όλους σας, διοργανωτές και επισκέπτες, που με τη συνδρομή σας μπορέσαμε να συλλέξουμε αγαθά πρώτης ανάγκης, ώστε να στηρίξουμε οικογένειες που έχουν την ανάγκη όλων μας. Το σύνθημα ήταν “η ισχύς εν τη ενώσει” και όλοι μαζί καταφέραμε να χαρίσουμε χαμόγελα σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Leave a comment