ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ (HOME)

«Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι – Home» λέγεται η 3d Αμερικανική ταινία ψηφιακών κινουμένων σχεδίων της εταιρείας Dreamworks Animation που προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες την άνοιξη της επόμενης χρονιάς και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015, σε διανομή στην Ελλάδα από την εταιρεία Odeon.

dreamworks_επιτελους_ φτασαμε_σπιτι_thessmama

Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους αποφασίσουν να κατακτήσουν τη Γη, θα διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι.

Ένα πολυμήχανο κορίτσι όμως, η γλυκύτατη Τιπ, θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία των Μπουβ με τη βοήθεια του ταπεινού Ούπς, ενός σημαντικού συμμάχου από την πλευρά των εξωγήινων. Οι δυο φυγάδες, καθώς ξεκινούν για το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι γύρω τους διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τις επιφανειακές διαγαλαξιακές σχέσεις.

Κι επειδή το σύμπαν είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος, η Τιπ, μαζί με τον γάτο της τον κο Γουρούνη και τον εξωγήινο φίλο της, μας καλούν σε μια θεότρελη εξερεύνηση, πέρα από κάθε φαντασία! Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες μεταγλωττισμένο τον Απρίλιο του 2015.

Δείτε το επίσημο trailer

*Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του 53χρονου Tim Johnson, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει κατά το παρελθόν επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως το Antz, το Sinbad: Legend of the Seven Seas και το Over the Hedge– Πέρα από τον Φράχτη. Μεταξύ αυτών που δανείζουν τις φωνές τους στην πρωτότυπη Αμερικάνικη κόπια είναι η Ριάνα, η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Στιβ Μάρτιν, κ.α.