ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ!

Έρχεται το καλοκαίρι και όπως είναι φυσικό, τα παιδιά, όπως άλλωστε και οι γονείς, θέλουν να είναι συνέχεια στο μπαλκόνι! Φυσικά, η αγωνία των γονιών για την ασφάλεια τους είναι πάντα μεγάλη. Για το λόγο αυτό τοποθετούμε προστατευτικά πλέγματα περιμετρικά του μπαλκονιού, ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να βγάλουν χεράκια και ποδαράκια έξω. Φτάνει όμως μόνο αυτό για την ασφάλεια τους; Κι αν το παιδί μας είναι λίγο ψηλό και εύκολα μπορεί να σκύβει έξω από το μπαλκόνι;

Για το λόγο αυτό, η ελληνική εταιρεία Protex είναι κοντά μας για να μας παρέχει πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού προσφέροντας μας ασφάλεια και ξεγνοιασιά τις ώρες που καθόμαστε στο μπαλκόνι μας!

protex2 protex1

Από το 1978 η ελληνική εταιρεία Protex κατασκευάζει κάγκελα προστασίας για μπαλκόνια και όχι μόνο! Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, χωρίς όμως να χαλάτε την αισθητική του χώρου σας! Βλέπετε, δεν είναι μόνο ασφαλή, είναι και… όμορφα! Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι θα χαλάσουμε την ομορφιά του μπαλκονιού για χάρη της ασφάλειας των μικρών μας, όμως όχι! Τα συγκεκριμένα προστατευτικά κάγκελα είναι κομψά και όμορφα!

Και πάνω από όλα είναι ασφαλή! Γιατί το παιδικό κάγκελο προστασίας protex κατασκευάστηκε μετά από μεγάλη μελέτη από έμπειρους σχεδιαστές και μηχανικούς, τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και είναι φτιαγμένο από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

protex4

Γιατί Protex;

Παρέχουν στα παιδιά 100% ασφάλεια στο μπαλκόνι.

Τοποθετούνται σε οποιαδήποτε κουπαστή.

Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς σε άλλο μπαλκόνι σε περίπτωση μετακόμισης.

Είναι ανθεκτικά και αναλλοίωτα στις καιρικές συνθήκες.

Έχουν εγγύηση, για όσο τα έχετε στο μπαλκόνι σας.

Βγαίνουν σε 3 μεγέθη 40cm, 45cm και 50cm κατάλληλα ακόμα και για τις πιο χαμηλές κουπαστές!

Eίναι 100% ελληνικό προϊόν!

Kαι αν ακόμα δεν έχετε πειστεί, δείτε τις φωτογραφίες στο protex.gr για να δείτε ότι ταιριάζουν σε ΚΑΘΕ μπαλκόνι!

protex2

protex3

protex3

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προστατευτικά κάγκελα protex στην ιστοσελίδα www.protex.gr.