ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Summer thessmama 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι αγαπάμε γιατί εκτός των άλλων σημαίνει θάλασσα, ήλιος, διακοπές…

Στείλτε μας μια καλοκαιρινή φωτογραφία σας από την παραλία, μόνη σας ή με τα παιδάκια σας και πάρτε μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό του thessmama.gr! Οι τρεις φωτογραφίες που θα αποσπάσουν τα περισσότερα likes θα κερδίσουν από ένα δώρο ομορφιάς, ώστε να ομορφύνουμε περισσότερο το καλοκαίρι μας … γιατί κάθε γυναίκα αξίζει να είναι όμορφη!

summer thessmama 2015

Η πρώτη φωτογραφία με τα περισσότερα likes θα κερδίσει ένα ημιμόνιμο μανικιούρ, είτε γαλλικό, είτε χρώμα με σχέδιο της επιθυμίας σας από την αισθητικό Σοφία Ζαχάρα.

Η δεύτερη φωτογραφία με τα περισσότερα likes θα κερδίσει ένα χτένισμα (με χρήση ισιωτικής λέιζερ) από την κομμώτρια Μαρία Φουκίδου και τα Ονειροχτενίσματα.

Η τρίτη φωτογραφία με τα περισσότερα likes θα κερδίσει ένα απογευματινό ή βραδινό μακιγιάζ από την Make Up Artist Christina Priska


Όροι διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από την Πέμπτη 16 Ιουλίου και ισχύει μέχρι Δευτέρα 17 Αυγούστου.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αναρτηθούν σαν σχόλιο κάτω από το σχετικό post που θα αναρτηθεί στο facebook στη σελίδα του thessmama, (https://www.facebook.com/thessmama/posts/466185086895845), ώστε να είναι όλες συγκεντρωμένες σε ένα σημείο και να μπορείτε να ψηφίζετε τη φωτογραφία που σας αρέσει.

Οι παροχές των δώρων θα γίνουν μόνο εντός Θεσσαλονίκης.

Leave a comment