ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Πολύ εύκολη και νόστιμη!

kotopoulo_moustarda

Υλικά (για 4 άτομα)

850 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο,κομμένο σε μπουκίτσες
2 κ.γλ. μουστάρδα
Χυμό από 2 λεμόνια
8 πρέζες ρίγανη
Αλάτι – μαύρο πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κομματάκια κοτόπουλου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη ρίγανη και την μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά.
Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού και αφήνουμε για λίγο να δέσει η σάλτσα.

Καλή σας όρεξη!