ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ!

Αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιού σε συνδυασμό με θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι και χειροτεχνίες, για παιδιά 2,5-6 ετών. Την Κυριακή 19/04, από τις 11.30 έως τις 12.30, στο εργαστήρι μάθησης και δημιουργικής έκφρασης Art2Art .

Το μυστικό των Πειρατών

“… Οι πειρατές ξυπνούν, τρίβουν τα μάτια τους, χασμουριούνται, ντύνονται, χτενίζονται, πίνουν γάλα, παίρνουν τον παπαγάλο τους και ανεβαίνουν στο κατάστρωμα. Χορεύουν ρυθμικά και τραγουδούν την πειρατική ιαχή “Γιό-χο Γιό-χο” …”

Τα παιδιά παίζοντας θεατρικά και ηχητικά-μουσικοκινητικά παιχνίδια, όπως «Το πειρατικό καράβι» και το «Γιό-χο», αλλά και μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, μεταμορφώνονται σε μια παρέα μικρών πειρατών που ταξιδεύουν με το πειρατικό τους καράβι στα πέρατα του κόσμου ψάχνοντας για το νησί του θησαυρού!

Με την αφήγηση, του υπέροχου παραμυθιού «Ο πειρατής, ο νάνος και το μαγικό διαμάντι», τα παιδιά εμπνέονται και με πολλή φαντασία κατασκευάζουν τους δικούς τους πειρατές, που θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

Συντονίζει η Μαρία Μαλεζά, Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Απαραίτητη η παρουσία/συμμετοχή του γονέα.

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων, έως Σάββατο 18/04, με αποστολή προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) καθώς και αριθμό παιδιών, με μήνυμα στο s.art2art.s@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944778263.

Κόστος συμμετοχής 8€.
Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 15%.

Οι γονείς/συνοδοί δεν χρεώνονται για την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του εργαστηρίου.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται 23% ΦΠΑ, καθώς και καφές, χυμός μαζί με σπιτικό πρωινό σνακ για τους μικρούς μας φίλους.